Splošni pogoji

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine www.BeWOOD.si

Ti splošni pogoji poslovanja določajo pravice in obveznosti med upraviteljem spletne trgovine in uporabniki. Trgovina je namenjena le PRAVNIM OSEBAM! Naročila fizičnih oseb bodo preklicana v 3 dneh od naročila.

NAROČILO IN DOSTAVA

S potrditvijo naročila je uporabnik seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja spletne trgovine www.BeWOOD.si.

Za izvedbo naročila je potrebna popolna registracija. če uporabnik že ima uporabniško ime in geslo nadaljuje nakup, v nasprotnem primeru pa opravi postopek registracije.

Dobava naročila je odvisna od zaloge artiklov
( navadno od dva do deset delovnh dni, v redkih primerih tudi več ).

Uporabnik si lahko izbere tudi drugačen način dostave izven običajne dostave (hitra pošta), kar sporoči na info@a-design.si. E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript.

Cene poštnine z DDV-jem uporabnik poravna posebej, ob prevzemu, po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

Minimalno naročilo je 30,00 € brez DDV.

Minimalne količine naročila za drobne artikle kot so kemični svinčniki, vžigalniki, obeski,  itd so njihova originalna minimalna pakiranja.

CENE

Navedene cene posameznih artiklov so v evrih (€) in ne vključujejo davka na dodano vrednost.

NAČINI PLAČILA IN PLAČILNI POGOJI

Na voljo so naslednji načini plačila:

• po povzetju ( kupnino in poštnino plačate dostavljalcu ob prevzemu )
• po predračunu ( znesek poravnate po prejetem naročilu, poštnino plačate dostavljalcu )
• po pogodbi ( velja za pogodbene stranke )

Do plačila celotne kupnine ostanejo artikli last spletne trgovine www.a-design.si.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dosegljiva na sedežu podjetja.

Ponudnik se zavezuje da bo kupcu zagotovil kupoprodajno pogodbo (naročilo) v roku 48 ur od prejema naročnikovega zahtevka v zgoraj naštetih načinih.

Račun o opravljenem plačilu kupnine bo kupec prejel po pošti skupaj z naročenim blagom ali najkasneje 7 dni po opravljenem nakupu ali prevzemu blaga.

VRAČILO IZDELKA

Kupec lahko izdelek reklamira in ga nepoškodovanega in neuporabljenega v originalni embalaži vrne v roku 15 dni od dneva prevzema na naš naslov z priloženim reklamacijskim zapisnikom in dobi povrnjeno kupnino. Stroške vrnitve in poštnino poravna kupec.

INFORMACIJE

Za morebitne dodatne informacije smo Vam ves čas na voljo na info@a-design.si. E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript , kjer Vam bomo z veseljem pomagali odgovoriti na zastavljena vprašanja, predloge in želje.

KONČNO DOLOČILO

Uporabnik ob nakupu potrjuje, da je v celoti seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja spletne trgovine www.BeWOOD.si in da se z njimi strinja.

Glede morebitnih sporov se obe strani zavzemata za sporazumno reševanje sporov.


Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v cenah ter napisanem besedilu.

Lep in uspešen dan Vam želi ADESIGN.